onsdag den 1. august 2012
Noget tid før sommer startede croquistegning igen inde i Aarhus.
Ikke som vi gik ud fra nede i de moderne, flotte  og nærmest tomme lokaliteter på Godsbanen, hvor det mest narturligt burde være, men man havde i stedet fået lov til at bruge et dunkelt, koldt lokale med flere udsynshæmmende stolper, hvor der stank af kloak - og senere i forløbet også summede et pænt antal spyfluer rundt.
Toilettet kunne ikke trække ned osv. Men hvis man ser bort fra det, var det kanon at være igang igen.
Af de få gange, der var, inden der var sommerferie, var tre af gangene med dobbelt model. Desværre missede jeg den ene, men de to gange, jeg deltog var fantastisk hårdt, svært og godt. Den ene af de unge damer havde været med før sammen med en anden.
Nu var hun der så igen. Spinkel - og sammen med en noget rustik pige.
Det var en spændende kontrast. For at man skal have noget ud af at tegne dobbelt model, skal de helst være helt tæt på hinanden således, at de i bedste fald danner én figur - eller i hvert fald så tæt, at de kan være på et stykke papir.
Det havde de heldigvis ikke noget imod, og de var gode til hele tiden at finde på nye stillinger.
Men det er afsindigt svært at nå, når der kun er et, to og fem minutter.
Anden gang kom den spinkle pige minsandten igen - men nu med en endnu mere anorektiøs pige. Sjovt nok syntes jeg, det var en væsentlig sværere opgave med den supertynde, end med hende i den gode foderstand.
Men det var lige så godt.
Der ud over nåede vi i forløbet et pænt antal single modeller, som jeg viser nogle af her. Nu glæder jeg mig så til at det går igang igen - og er spændt på hvor det skal foregå.De sort/hvide tager 1-2 minutter at tegne, mens dem med farver er fem-minutters stillinger. Her kommer lidt forskelligt fra nogle af de andre aftener.Ingen kommentarer:

Send en kommentar